Januar var…

Mange men dårlige læseoplevelser
Jeg fik læst meget, men hvor var der dog langt mellem de gode læseoplevelser! Jeg læste 17 bøger (både papirbøger, e-bøger og lydbøger), hvilket var flere, end jeg havde forventet. Til gengæld var der virkelig mange dårlige læseoplevelser iblandt, og hvis det ikke var fordi, at en del af dem var ret korte bøger, havde jeg muligvis ikke læst dem til ende. Jeg mindes ikke en måned, hvor jeg har givet SÅ lave karakterer på Goodreads, og jeg fik virkelig afprøvet den lave ende af karakterskalaen. Der var ingen fem-stjernede læseoplevelser og kun enkelt fire-stjernet – ‘Embroideries’.

3 serier afsluttet
I januar fik jeg afsluttet tre serier, da jeg fik læst ‘Assassin’s Quest’, ‘Winter’ samt ‘The Halfling’s Gem’. Førstnævnte var jeg særligt glad for at få læst, da det er en murstenstyk bog, som kræver ret megen tid at tygge sig igennem. Jeg havde oprindeligt tænkt mig at læse den i juleferien, men så var der andre bøger, der trængte sig på…

E-bøger fra Ereolen Global
Januar blev også måneden, hvor jeg endelig fik prøvet Ereolen Global, hvor man kan låne engelske lydbøger og e-bøger. Det er klart en mulighed, jeg vil benytte noget mere de kommende måneder, for det giver mig mulighed for at læse de serier, hvor jeg er i tvivl om, hvorvidt jeg kan lide dem og derfor tøver med at købe dem i første omgang.

Et enkelt bogkøb
Jeg havde en del rejsetid i januar, og I den forbindelse faldt jeg over en lille bogfristelse – nemlig ‘Our Endless Numbered Days’. Den lyder som en fin lille bog, som jeg meget passende kan læse i toget i februar måned.

 

I februar vil jeg…

 • Læs flere gode bøger! Jeg vil gå efter flere bøger af mine yndlingsforfattere, for efter januar måneds læseoplevelser trænger jeg til bøger, der kan imponere og betage mig med fængslende historier og velskrevne hovedpersoner.
 • Gå i gang med Brandon Sandersons ‘Reckoners’-serie. Ja, den ligger i forlængelse af ovenstående – Sandersons bøger plejer at være garanti for fantastiske historier.
 • Læse mindst tre bøger, der har stået alt for længe på min to-read-liste. Jeg håber ikke, at dette punkt modarbejder det første alt for meget…
 • Kaste mig over Dostojevskijs forfatterskab (igen). Jeg opdagede for nylig, at en række af hans bøger findes i lydbogudgave på Ereolen, så jeg regner med at låne nogle af disse i februar måned. Det vil være et fint supplement til de bøger om Ruslands historie, jeg også har planer om at læse i denne måned, og så kommer jeg samtidig også i gang med den udfordring, der handler om at læse bøger om Ruslands historie.

10 thoughts on “Januar var…

 1. Hvor er det bare træls, at du stødte på så mange dårlige bøger i januar! Jeg krydser i hvert fald fingre for, at det bliver bedre i februar og jeg er enig med dig i, at Sanderson næsten er en garanti for dette!

  • Ja, jeg følte mig nærmest forbandet! :O
   Jeg regner med at gå i gang med Steelheart på lørdag, og jeg GLÆDER mig 😀

 2. Jeg kan rigtig godt lide den måde dette indlæg er lavet på, det er nemt og overskueligt og især det sidste afsnit med forventninger til næste måned er super godt.

  Ereolen Global er her med noteret 🙂 Tak for tippet!

  • Tusind tak ♥

   Det er fedt at høre. Jeg vil nemlig eksperimentere lidt med at lave denne type indlæg i år. Det er faktisk meget hyggeligt med en lille opsummering og et par ord om, hvad jeg vil (bogmæssigt) i den kommende måned 🙂

 3. Øv hvor træls med så mange dårlige bøger. der er virkelig ikke noget der kan ligge en i læsedvale som en helt måned med dårlige bøger. Sådan var min november måned sidste år, og det var virkelig svært at komme i gang igen. Jeg havde slet ikke lyst til at læse mere. Jeg håber februar vil være en bedre læsemåned for dig! 🙂

  • Ja, jeg er efterhånden næsten blevet bange for at gå i gang med en ny bog af frygt for, at det er endnu en dårlig oplevelse! Men – I’m still going strong, selvom de første dage af februar også har været noget blandede. Om et par dage går jeg dog i gang med en Sanderson-bog, og så… vender lykken forhåbentlig 🙂

  • Det kan nærmest kun blive bedre! 😀
   Men ja, det krydser jeg også fingre for – det andet er simpelthen alt for frustrerende.

 4. Pingback: Februar var… | Den Lille Bogblog

 5. Pingback: September var… | Den Lille Bogblog

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *