Jeg forbereder mig til den danske readathon

Jeg har besluttet mig for at deltage i den danske readathon, som Boghunden og Boghjørnet har valgt at afholde lørdag den 1. marts. Det er egentlig ikke, fordi jeg har tid – men det lyder simpelthen så hyggeligt, så jeg vil deltage, selvom det ikke bliver i samtlige 24 timer. Jeg får gæster om søndagen, så jeg bliver nødt til at få noget søvn, men jeg vil prøve at få læst så meget som muligt om lørdagen!

Hvad vil jeg læse under readathon?
Marts måned står i sci-fi-litteraturens tegn, så det er jo oplagt, at jeg kaster mig over noget sci-fi allerede fra dag 1! Jeg har lånt ‘2001’ af Arthur C. Clarke samt ‘Krøniker fra Mars’ af Ray Bradbury. Begge bøger er ret korte (ca. 200 sider hver), så dem bør jeg kunne nå i løbet af lørdagen.

Jeg når muligvis at gå i gang med ‘Den 5. Bølge’ af Rick Yancey i morgen, så det vil være oplagt, hvis jeg læser videre i denne bog i løbet af readathonen.

Jeg har også tænkt mig at låne en lydbog eller to via netlydbog.dk, eftersom jeg ikke har tid til at sidde med næsen dybt begravet i bøger hele dagen. Om søndagen får jeg nemlig gæster ved frokosttid, så jeg skal både nå at bage kage til dagen efter samt rydde lidt op. Men men… det kan man jo sagtens gøre, mens man lytter til lydbog, så det vil jeg gøre! Jeg tror, det bliver ‘Midt i en jazztid’, men det har jeg dog ikke helt besluttet mig for endnu.

Er der brug for flere forberedelser?
Ja, selvfølgelig! Jeg har tænkt mig at læse i sofaen, så jeg indretter et hjørne med bløde puder og et tæppe. Der bliver stillet en kande vand frem samt cola light, og så vil jeg også have lidt frugt og chokolade inden for rækkevidde.

Eftersom jeg har planer om at finde en lydbog frem, så er madlavningen i løbet af dagen ikke et problem. Det er selvfølgelig lidt fristende at lave (mad-)pandekager, som lige har været temaet på min madblog, men pt. har jeg ikke lagt planer for maden – der er jo flere dage til 😀

Hvad med dig? Deltager du i readathonen, og hvad vil du i så fald læse?

8 tanker om "Jeg forbereder mig til den danske readathon"

 1. Ih, jeg er SÅ misundelig på alle jer, der har mulighed for at deltage i weekenden! Jeg elsker read-a-thons, og jeg havde tænkt mig at deltage, men det virkelige liv har kastet nogle forhindringer i vejen desværre… Jeg vil følge lidt med rundt omkring og opmuntre lidt dog 🙂

  Håber du får en dejlig oplevelse!

 2. Det ville være fristende at deltage, men jeg skal både lave lektier, i biffen, spise is og bage flere kager lørdag så, det bliver der nok ikke noget af :/
  Dog vil jeg nok få læst i løbet af dagen 🙂

 3. Det forstår jeg godt! Jeg er bange for, at der også kommer noget i vejen for mig til den internationale readathon, så det er en af grundene til, at jeg kaster mig over denne udfordring. Som sagt har jeg også nogle ting, jeg skal nå i løbet af lørdagen, så det bliver ikke en 24 timers oplevelse for mig – men jeg prøver at nå at læse så meget som muligt alligevel 🙂

 4. Hehe, jeg starter med at tage en bog med til træning om formiddagen (fitnesscykel) og smider lydbog i ørerne, når jeg skal gøre rent og lave kager til dagen efter. Så kan det meste af eftermiddagen og aftenen forhåbentlig bruges på sofaen sammen med bogstablen 🙂

 5. Tak! Det er en fantastisk undskyldning for at læse en masse! Min bedre halvdel skelede underligt til mig, da han så, at jeg havde booket hele lørdagen til at læse, men han sagde ikke noget – han er ret vant til de høje bogstabler her i hjemmet 😀

 6. Jeg synes bare det er super, du er med 😀 Glæder mig helt vildt! Og når du nu er så glad for lydbøger er de jo også helt gældende former for læsning i readathons, haha 😀

 7. Uh tak! Jeg glæder mig også! Hehe, ja det gør det lidt lettere at bage kage om lørdagen – er ikke sikker på, at biblioteket vil acceptere, hvis biblioteksbøgerne bliver smurt ind i chokoladecreme 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *