Juli var…

13 læste bøger
Selvom juli måned har været præget af sommerferie og god tid til at læse, så er antallet af læste bøger faktisk en smule lavere end de forrige måneder. Det skyldes først og fremmest, at jeg har læst flere virkelig tykke bøger i denne måned, hvor især ‘Magician’ tog ufattelig lang tid at komme igennem. Pt. er jeg i gang med ‘Anna Karenina’ – en ‘lille’ sag på ca. 1000 sider, men den ser dog ud til at være forholdsvis hurtig at læse, så den håber jeg på at færdiggøre i løbet af denne uge.

Bedste læseoplevelse i juli måned var ‘The Ember in the Ashes’, som virkelig overraskede mig positivt. En brutal bog – lidt a la ‘The Hunger Games’ – og selvom førstnævnte bog på visse områder var forudsigelig, så var der samtidig en del overraskelser undervejs samt nogle karakterer, der var ganske interessante. Jeg glæder mig til at læse fortsættelsen på et tidspunkt!

Der hvor jeg vandt en bog!
Jeg fik ikke købt bøger denne måned. Jeg bestilte ganske vist en stor stabel via Saxo, men den ordre forsinkede de, så den kommer 10 dage senere, så jeg ender først med at modtage bøgerne i august. Suk. Heldigvis var der ingen ‘hastere’ blandt bøgerne – forstået på den måde, at der var ingen fødselsdagsgaver eller bøger, som jeg bare skulle læse med det samme, for jeg havde allerede planlagt sommerferielæsningen. Men men – jeg modtog alligevel en bog i juli måned, og det var ‘Dæmoner’, som jeg vandt i en konkurrence hos Skrivepulten. Tak for det! Den glæder jeg mig til at læse 🙂

Flere e-bøger på dansk og engelsk
Jeg fik læst overraskende mange e-bøger i juli. Det var egentlig ikke noget, jeg havde besluttet mig for at gøre inden månedens start, men da jeg efterhånden har fundet en hel del e-bøger, jeg vil låne via Ereolen og Ereolen Global, så besluttede jeg mig pludselig for at gå i gang med flere af dem. Denne beslutning vil smitte af på august måned – se længere nede…

I august skal jeg:

  • forbi det lokale bibliotek med ungdomsbøger. Jeg støtter Læs for Livet og har flere gange afleveret bøger på Hovedbiblioteket i København, men det er bøvlet, da det er noget af en omvej for mig. Jeg blev derfor rigtig glad, da jeg opdagede, at biblioteket i Roskilde også tager imod bøger, så der skal jeg forbi med en stabel ungdomsbøger, jeg ikke har brug for.
  • læse flere e-bøger, som jeg skrev længere oppe i blogindlægget. Mon ikke det bliver til 2-3 stykker på engelsk samt et par stykker på dansk? Nu må vi se. Jeg er ret vild med, at Ereolen også har lavet en engelsk version, Ereolen Global, hvor man kan låne engelske e-bøger. Udvalget er pt. Ikke så stort, men der er en hel del nye ungdomsbøger samt fantasybøger, så jeg er godt underholdt det næste lange stykke tid.

2 thoughts on “Juli var…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *