Juni var…

sommerbøger Måneden hvor jeg rundede de 100
… altså læste bøger i år. Det betyder også, at jeg er langt foran i min Goodreads-udfordring, hvor jeg har lovet mig selv at læse 150 bøger i løbet af 2016. Nu overvejer jeg at sætte antallet op – for eksempel til 200 læste bøger i år. Hvad synes du?

Jeg har ikke været specielt heldig med læseoplevelserne denne måned, men jeg nød dog at læse ‘The Ocean at the end of the Lane’ og ‘Moving Pictures’.

En enkelt tegneserie til bogreolen
Jeg købte ‘Fables 3’ i starten af måneden. Jeg fik 4’eren i fødselsdagsgave tidligere i år men har ventet med at læse den, fordi jeg manglede 3’eren. Derudover har jeg hygget mig med at lave en liste over bøger, jeg vil købe i min sommerferie.

Sidste måned hvor jeg tæller ulæste bøger
Her tænker jeg helt bestemt på min mål om at reducere mængden af ulæste bøger på hylderne. Jeg er nu nået ned på under 20 ulæste bøger på boghylderne, og det er jeg ret tilfreds med. Fremover vil jeg ikke sætte begrænsninger for mine bogindkøb, og jeg vil gå mere på biblioteket.

Mere højtlæsning
Vi (ham den høje, jeg er gift med og undertegnede) kom endelig i gang med højtlæsning igen. Vi er gået i gang med fjerde bog i ‘Artemis Fowl’-serien, og det er et hyggeligt gensyn med Artemis-verdenen. Vi læste nemlig også de tre første bøger højt for hinanden.

I juli skal jeg:

  • Holde ferie! Det betyder, at jeg dels skal have kværnet nogle paperbacks i den mere lette ende, ligesom jeg også håber på at gå i gang med den monstertykke bog, ‘Anna Karenina’.

6 thoughts on “Juni var…

    • Jeg har planer om at bestille 15 bøger – deriblandt ‘Englens spil’, ‘Alice in Wonderland’ og ‘Daughter of Smoke and Bone’-trilogien 🙂

    • Jeg har 2½-3 timers transport hver dag, og så lytter jeg ofte til lydbøger, når jeg træner eller laver mad, så det løber let op 😀

  1. Tillykke med de 100 bøger og med at være kommet ned under 20 ulæste bøger. Jeg synes ikke du skal sætte antallet op i udfordringen, det er altid rart at have nået målet, mindre rart ikke at nå det nye mål. Jeg ved godt det er det samme, men jeg har det altid bedre med at være kommet over end at halse afsted for at nå det. Det føles bare bedre 😉

    • Tusind tak! Og god pointe! Det kan være, jeg vil ændre det, når jeg passerer de 150 bøger – det skal jo også nydes, at man når målet 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *