Læsestablen til den kommende Read-a-Thon

Næste weekend står den på læsehygge i rå mængder! Der starter efterårs-udgaven af Dewey’s Read-a-Thon, og denne gang er jeg også med Ligesom de forrige efterårs-udgaver bliver læsetemaet for mit vedkommende også horror/gys, hvilket passer fint til dette kvartals læsetema (hvor jeg – tadaaa – også læser horrorbøger!).

Og hvad skal jeg så læse? Jeg har samlet mig en fin læsestabel med et par tegneserier, en enkelt dansk bog samt to engelske bøger. Den ene engelske bog er ret tyk, så den regner jeg ikke med at få læst færdigt, men jeg håber da på at få begyndt på den i løbet af eventen.

Jeg poster et blogindlæg på lørdag et par timer før, at eventen går i gang, og det indlæg vil jeg så opdatere løbende igennem hele eventen.

Hvad med dig? Deltager du, og hvad skal du i så fald læse?

 

5 thoughts on “Læsestablen til den kommende Read-a-Thon

    • Mange tak! Glæder mig til at ‘tygge’ mig igennem dem. Er pt. ved at planlægge, hvad vi skal have til frokost og aftensmad de to dage – det skal jo helst være hurtigt at lave 😉

  1. Det ser ud til at være et godt udvalg du har! Jeg har endnu ikke landet den ‘endelige’ bunke, men der er også sneget sig et lille tema ind, da jeg bare er mest hyggelig uhygge og krimi på denne lidt grå dag 🙂

    • Vejret er perfekt til læsning – og i særdeleshed uhygge og krimi! Pøjpøj med læsningen, glæder mig til at følge med 🙂

  2. Pingback: Read-a-thon med horror og hygge | Den Lille Bogblog

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *