Læsestakken til weekendens readathon

På lørdag er der atter den halvårlige readathon, og jeg deltager selvfølgelig, for det er simpelthen så hyggeligt – og i øvrigt en god undskyldning for at læse en masse.

Jeg har ikke noget læsetema denne gang – det har jeg ind imellem til forårs-readathonen (til efterårsudgaven læser jeg altid horror), men jeg har samlet en god blanding af tegneserier og mindre bøger – både nyindkøbte og nogle, der har stået et stykke tid på bogreolerne.

Har du planer om at deltage? Og ved du, hvad du skal læse?

2 thoughts on “Læsestakken til weekendens readathon

  1. Jeg er med igen, og jeg glæder mig virkelig til at sætte weekenden af til at læse. Min læsestak består denne gang af et par YA-bøger, en enkelt voksenbog, en billedbog, en graphic novel og 2 illustrerede bøger.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *