Lidt januarshopping på bogfronten

Der er kommet lidt flere bøger på bogreolerne – ikke kun på grund af julegaverne men også på grund af lidt bogshopping i starten af januar. Det var ikke udsalgsshopping, bare lidt de-her-bøger-vil-jeg-læse-snart-bogindkøb. Det kender du godt, ikke? 🙂

Jeg købte de øverste fire bøger hos Saxo. ‘Gemina’ skal jeg helt sikkert læse snart, for forgængeren, ‘Illuminae’, var en af de bedste læseoplevelser i 2016. ‘Crooked Kingdom’ er jeg også spændt på at læse. Jeg var desværre ikke helt så blown away af forgængeren, ‘Six of Crows’, som jeg havde håbet, men det var en udmærket læseoplevelse.

‘Scythe’ har jeg ikke hørt så meget om, men jeg er til gengæld ret begejstret for Neal Shustermans andre bøger, så jeg satser på, at denne bog også er noget for mig. Og så er der ‘Curtsies & Conspiracies’, som er efterfølgeren til ‘Etiquette & Espionage’, som – ligesom ‘Six of Crows’ – også var en udmærket bog, men også en bog, jeg havde forventet lidt mere af. Men måske 2’eren lige har det ekstra, jeg savner?

Det er også blevet til en enkelt bog fra Bookdepository – nemlig ‘League of Dragons’, der er den niende og sidste bog i Temeraire-serien. Jeg har planer om at læse ottende og niende bog i løbet af de kommende uger, så jeg kan afslutte serien. Jeg glæder mig til at finde ud af, hvordan serien ender og krydser fingre for, at forfatteren har udtænkt et brag af en slutning!

Hvad med dig – har du købt noget spændende for nylig?

 

4 tanker om "Lidt januarshopping på bogfronten"

 1. Åh, glæd dig til ‘Crooked Kingdom’. Jeg havde det akkurat som dig med ‘Six of Crows’, men ‘Crooked Kingdom’ var simpelthen så god og vandt hurtigt mit hjerte!

  • Det er jeg rigtig glad for at høre – jeg sad nemlig med den der følelse af at ‘burde’ holde mere af ‘Six of Crows’, men jeg kom aldrig helt op at ringe over den 🙂

 2. Fed forside på Neal Shusterman bogen! Det var ham med Unwind-serien, de var meget hypede på et tidspunkt, men jeg fik dem aldrig læst.

  Ingen nye bøger her, men jeg er endelig kommet i gang med Krig og fred 🙂

  • Jeg er ret vild med både hans Skinjacker-serie og Unwind-serien 🙂

   Sejt mht. Krig og Fred! Jeg håber på at få tygget mig igennem den i sommerferien 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *