Maj var…

Færre lydbøger
Jeg fik 15 bøger i løbet af maj. Jeg brugte ikke så megen tid på lydbøger og tegneserier i denne måned, så jeg er overrasket over, at jeg fik læst så mange bøger, for starten på måneden var lidt sløv. Jeg fik nemlig ikke læst så meget på vores rejse i Kristi Himmelfartsferien. Normalt vågner jeg 1-1½ time før min kære ægtefælle, men jeg sov så godt og længe i ferien, at læsetiden blev kraftigt mindsket. Oh well, det var nu også rart med ekstra søvn.

Der var desværre ingen mindblowing bøger denne måned, men der var flere gode – blandt andet ‘The Death Sculptor’, som var både modbydelig og ubehagelig men også ganske godt strikket sammen.

En dejlig tur til Stockholm
Jeg var i Stockholm i Kristi Himmelfartsferien, og det var en rigtig dejlig ferie, som du i øvrigt kan læse mere om på min madblog. Jeg havde ingen planer om at købe bøger på turen, men jeg endte alligevel med hele seks styks – tre købt i lufthavnen og tre købt i Sci-fi Bokhandeln. Sidstnævnte kan varmt anbefales, hvis du er til fantasy, sci-fi og horror… og brætspil!

Måneden hvor jeg nåede halvvejs

… med min Reading Challenge. Jeg var faktisk tæt på dette allerede i slutningen af april, men vi skulle lige ind i maj, før jeg passerede 50%-mærket på Goodreads. Pt. er jeg på 57%. En af årets udfordringer er at læse mindst 150 bøger, og det regner jeg stærkt med at gennemføre, for sidste år læste jeg 167 bøger (samt en håndfuld, jeg ikke har registreret på Goodreads). Jeg klapper lige mig selv på skulderen her *klap klap*

En god håndfuld biblioteksbøger
Jeg havde besluttet mig for at læse mindst fem biblioteksbøger i denne måned, og det nåede jeg. Jeg har tilmed været på biblioteket en gang mere, så i juni bliver der også tid til biblioteksbøger.

Første læsestund på græsplænen
Starten af maj var fyldt med skønne solskinstimer, og det benyttede jeg mig af. Det blev til de første læsetimer på et tæppe i haven, og det er forhåbentlig ikke de sidste i år! Og ja, den sidste uges tid har der også været plads til gode læsestunder på græsset 🙂

I juni skal jeg:

  • Dyrke højtlæsning igen! I studietiden læste min kæreste og jeg ofte fantasybøger op for hinanden (vi har blandt andet læst alle Harry Potter-bøgerne sammen), men de senere år har det kun været i forbindelse med ferier, at vi har fået dyrket denne hobby – og primært når vi har kørt til Jylland for at holde ferie. Men nu har vi talt om at komme i gang med det igen – dog i første omgang mest, fordi vi faktisk skal til Jylland igen. Jeg tror, vi skal i gang med fjerde bog i Artemis Fowl-serien – en serie, som vi tidligere har nydt at læse op for hinanden, men hvor vi af en eller anden grund ikke kom videre end de tre første bøger.
  • Lægge en plan for, hvad jeg skal læse i sommerferien. Yes, det er serious business! Tre uger med mulighed for at læse en masse gode bøger (selvfølgelig tilpasset de mange sociale ting, jeg også skal nå).

 

Ps. Drinken på billedet er en Frozen Gin & Tonic. Den kan klart anbefales til de varme dage, hvor du læser i haven 🙂

2 thoughts on “Maj var…

  1. Tillykke med din challenge – jeg elsker selv at følge med i hvordan det går 🙂 Håber, at du får lyttet til nogle gode lydbøger og læst nogle dejlige bøger i græsset.

    • Tusind tak! Ja, det er rigtig fedt – jeg er spændt på, hvad jeg når op på 🙂

      Der er pt. for få dage med ‘græslæsning’ (da vi var i Jylland hele weekenden), men jeg håber på snart at få taget revanche 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *