Oktober var…

halloween græskarmand21 læste bøger
Ja, jeg læste temmelig mange bøger i denne måned, men nu var der jo også Read-a-Thon, så det overraskede mig ikke. Oktober var heldigvis langt bedre på læsefronten i forhold til forrige måned. Bedste oplevelse var ‘Den faldne djævel’, der er 6. og sidste bog i ‘Den store djævlekrig’-serien. Hold da op – sikke en afslutning! Den levede op til mine forventninger og mere til.

Jeg fik dog også læst en del gode bøger under føromtalte Read-a-Thon, og her var den bedste oplevelse klassikeren ‘Carmilla’, som havde den helt rigtige dystre stemning.

Måneden hvor jeg opjusterede min Goodreads-udfordring
Jeg nåede mit Goodreads-mål I løbet af oktober. I starten af 2016 satte jeg mig for, at jeg ville læse mindst 150 bøger I år. Jeg vidste allerede på det tidspunkt, at jeg sandsynligvis ville nå målet, eftersom jeg læste over 170 bøger sidste år, men jeg ville også være rimelig sikker på at nå I mål. Men nu, hvor jeg har nået målet, har jeg selvfølgeig fået blod på tanden, så nu er Goodreads-udfordringen opjusteret til 200 bøger! Jeg får da lidt travlt I november måned, hvis jeg skal nå det, men jeg satser på, at jeg godt kan nå det. Wish me luck!

10 nye bøger
Jeg købte syv bøger som optakt til Read-a-Thon (og har fået læst dem alle – wrooom!) samt tre mere, som jeg håber på at få læst i løbet af de kommende måneder. ‘Illuminae’ – den engelske udgave – går jeg nok i gang med inden længe, mens bog 4 og 5 i ‘The Dark Tower’-serien også skal læses i løbet af vinteren. Jeg har dog pt. en tendens til at hamstre virkelig tykke bøger, og det modarbejder jo lidt mit mål om at få læst rigtig mange bøger de kommende to måneder, men altså… så må jeg jo bare læse noget mere! (hvem har et par ekstra timer i døgnet? Jeg vil godt købe dem).

Et dejligt grusomt read-a-thon
Som sagt deltog jeg igen i år i efterårsudgaven af Dewey’s Read-a-Thon, og det var vanen tro rasende hyggeligt at sætte et helt døgn af til læsning samt følge med hos andre bogbloggere, der også deltog i eventen. Tak til alle jer, der fulgte med i mine opdateringer. Jeg håber, jeg kan deltage i forårsudgaven til næste år!

I november skal jeg:

 • Tydeligvis læse en del, hvis jeg skal nå mit mål på 200 bøger for 2016! Jeg skal – samlet set – nå 35 bøger i løbet af november og december, så huhej!
 • Læse flere fagbøger om den franske revolution og Rusland. Jeg tror dog ikke, jeg blogger om dem, medmindre der er nogle med en virkelig interessant vinkel.

4 thoughts on “Oktober var…

 1. Åh, 200 bøger i år! Hvor er du sej! Jeg hepper på dig 🙂

  Sjovt du nævner ‘Den faldne djævel’ i øvrigt. Jeg var til arrangement med Kenneth Bøgh Andersen i går og hørte ham tale om den. Jeg har aldrig læst hans bøger, men gik alligevel hjem og blev helt nysgerrig..

 2. Ej, hvor sejt at du har hævet dit mål til 200 bøger. Held og lykke og rigtig god læselyst!

  Nu har jeg valg Rusland som læsetema det næste stykke tid, så jeg er meget interesseret i at følge hvilke fagbøger, du vil læse med samme tema 🙂

  Jeg kan altså rigtig godt lide din måde at lave det månedlige tilbageblik på. Jeg overvejer noget lignende til næste år. Gør det noget hvis jeg stjæler lidt fra dig og laver noget a la dit?

  • Mange tak! Jeg håber ikke, at det kommer til at virke stressende – godt at december slutter af med lidt læseferi… øh, juleferie 😀

   Du må meget gerne bruge samme opbygning – den har jeg ikke patent på 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *