Rakkerpak

rakkerpak 1

Jeg læser meget sjældent børnebøger, eftersom de ikke plejer at sige mig noget, men jeg kunne alligevel ikke stå for ‘Rakkerpak’ af Lars Kramhøft, som jeg fik af en af mine venner, der arbejder på forlaget. Ikke alene lød bogen som lidt af et actionbrag – den indeholdt også nogle virkelig skønne og gakkede tegninger.

‘Rakkerpak’ er første del i en fantasyserie henvendt til børn i alderen 11+. Den handler om brødrene John og Viktor, der er et par værre ulykkesfugle. Da de på et tidspunkt er skyld i, at en grif raserer deres fars mølle, bliver de smidt ud hjemmefra og drager derefter på eventyr. Det går dog ikke stille af, for de møder blandt andet var-kaniner og andet utyske, men John og Viktor har en forbløffende evne til at overleve selv de værste kriser.

Først og fremmest – tegningerne i denne bog er fantastiske og er helt bestemt med til at gøre bogen yderst underholdende, men historien i sig selv er nu også ganske sjov, og jeg sad flere gange og klukkede undervejs, mens jeg rystede på hovedet pga. alle de skøre indfald og gakkede scener.

Bogen er henvendt til børn og unge, men voksne (med dårlig humor) kan også sagtens tåle at læse den.

rakkerpak tegning

4 thoughts on “Rakkerpak

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *