Read-a-thon med horror og hygge

14.00
Read-a-thon er ovre! Jeg nåede at læse to bøger, to graphic novels samt et par noveller fra samlingen ‘Rise’. Jeg har været i godt selskab undervejs, da vores ene kat har brugt det meste af tiden på sofaen ved siden af mig (eller oven på mine ben), mens vores anden kat har været utrolig kælen hver gang, jeg satte mig ved computeren for at opdatere bloggen samt følge med hos jer andre. Gemalen har puslet rundt i baggrunden og sørgede for aftensmad i går, og så er der ikke mindst jer, der har fulgt med. Tusind tak for jeres kommentarer!

Nu vil jeg gøre mig klar til at suse ud af døren, for jeg skal til fødselsdag hos et par venner.

11.50
Har netop færdiglæst ‘Cloak’ i selskab med vores hankat som gjorde sit bedste for at presse mine ben flade! Tror jeg skal danse lidt rundt for at få gang i blodomløbet igen 😀

Om lidt står den på frokost, og så skal jeg i gang med eventens sidste bog – ‘Rise’. Den når jeg helt sikkert ikke at blive færdig med, men det har nu heller ikke været planen fra start.

Jeg håber, du hygger dig og får en skøn slutspurt!

8.00
Jeg vågnede for halvanden time siden og slæbte min bog og min dyne ind i sofaen for at læse uforstyrret. Er nået ca. en tredjedel ind i ‘Croak’. Om lidt vil jeg spise morgenmad – nok en smoothie – og tjekke, hvordan det går jer andre.

23.20
Jeg er færdig med ‘The Walking Dead Book 9’, som var bedre end de seneste bøger i serien, så det var en dejlig overraskelse. Mens jeg læste, stjal en af vores katte min plads i sofaen, så jeg måtte rykke lidt væk fra lampen, men alt er tilgivet, når man har blød pels og spinder meget højt!

Om lidt vil jeg gå i gang med ‘Croak’ – sandsynligvis mens jeg putter under dynen i sengen. Ved endnu ikke, hvornår jeg tørner ind, men det sker nok om en times tid.

Har du planer om at læse hele natten?

21.32
Blev færdig med ‘Darling Jim’ og holder nu en lille pause, inden jeg fortsætter med ‘The Walking Dead Book 9’. Jeg kunne godt lide ‘Darling Jim’, selvom der plotmæssigt var noget, der irriterede mig. Dog en meget stemningsfuld bog og meget velegnet som efterårslæsning.

Hvordan går det hos dig?

19.25
Vi har spist aftensmad – kylling og rodfrugter, som blev tilberedt på grillen. Må hellere smide en opskrift på det på madbloggen i næste uge, for det var rigtig godt. Jeg har også nået en del længere med ‘Darling Jim’ og regner med at færdiggøre den om 1½ times tid. Nåja, og så måtte jeg også holde kroppen lidt i gang, så jeg fik taget nogle arm- og mavebøjninger!

Pt. grubler jeg over, om ikke jeg skal have en kop varm et-eller-andet i løbet af aftenen. Jeg har både mulighed for at lave te og kakao. Hvad synes du? (billedet er i øvrigt af hot buttered rum, som jeg prøvede at lave for nogle år siden).

15.43
Er nået igennem første bog – tegneserien ‘Locke & Key 2’ – som både var interessant, forvirrende og forløsende på samme tid. Forkælede mig selv med en mokka-flødebolle, inden jeg gik i gang med ‘Darling Jim’, som indtil videre er ganske lovende. Pt. holder jeg en lille pause for at kigge med hos jer andre. Det ser ud til, at folk er kommet godt i gang!

13.58
Nu daffer jeg ind i stuen og finder første bog frem. Det bliver ‘Locke & Key 2’. God fornøjelse derude!

12.50
Læsestablen er lagt frem på sofabordet, jeg har købt lidt Halloween-slik, og gemalen har sagt ja til at stå for aftensmaden. Kort sagt – jeg er klar til read-a-thon! Om lidt over en time går den halvårlige læseevent i gang, og vanen tro har jeg valgt horror som temaet for efterårs-read-a-thonen. Herover ser du min læsestak. Jeg forventer ikke at læse alle bøger til ende i løbet af det næste døgns tid, men jeg håber, jeg når så langt som muligt.

Jeg opdaterer dette indlæg i løbet af hele læseeventen, så du kan følge med i, hvordan min læsning går. Hvis du også deltager, håber jeg, at du får et rigtigt hyggeligt arrangement. Rigtig god fornøjelse!

40 thoughts on “Read-a-thon med horror og hygge

   • Jeg har også siddet i pyjamasbukser under hele readathonet 😀

    Tak for alle dine besøg hos mig, jeg har desværre ikke fået taget mig tid til at gengælde dem før nu. Men det ser ud som om, du har haft et godt læsedøgn.

    Der burde i øvrigt være en pris vi deltagere kunne uddele til alle de kærester og ægtemænd, der laver mad til os i løbet af Readathon’et!

  • Dem glæder jeg mig også meget til! Er især spændt på Locke & Key, da det er et år siden, jeg læste første bog (også til read-a-thon :)).

 1. Hmmm, flødeboller er bare så lækre 😊 Sikke nogle spændende bøger, som du har udvalgt! Ser frem til at kigge med hos dig.
  God læselyst 😊📚

  • Mange tak! Ja, jeg burde have købt nogle flere! 😀
   Men mon ikke vi har lidt chokolade i skabet, som jeg kan forgribe mig på senere… 😉

   • Uh, chokolade er heller ikke så dårligt :0)
    Hvad syntes du om ‘The Walking Dead” – serien? Jeg har hørt mange gode ting om serien, og overvejer at begynde at læse den på et tidspunkt. Er den meget uhyggelig? :0)

    • Jeg kan godt lide den! Der er nogle albums, der er lidt tamme (for meget af det samme), men der er også nogle – som det, jeg lige har læst – som fungerer ret godt. Jeg ser også tv-serien, og ind imellem kan det være forvirrende, at handlingsforløbet ikke er det samme.

     • Den må jeg se nærmere på – altså, hvis det ikke bliver alt for uhyggelig ;0) Fedt, at du kunne lide nieren!
      Jeg ved ikke om, jeg læser hele natten – nok ikke helt. Tænker at jeg lige kan snige mig til et par timer i drømmeland. Jeg vil nu starte på “The Sandman”, som ikke er så læsetung :0)
      Sov godt til dig:0)

     • Nogle af bøgerne er ret splattede – men jeg synes ikke, de er specielt uhyggelige (nu har jeg også en ret høj tærskel ift. uhygge, så det er jeg nok ikke den rette til at vurdere ;)).

 2. hmm, jeg kan fornemme, at jeg allerede nu har fortrudt at jeg valgte at skære ned på snackene…jeg kunne godt bruge en flødebolle eller lidt chokolade lige nu 🙂 Jeg er spændt på at høre om Darling Jim, det er ikke en bog jeg har set før.

  • Hehe, jeg har som regel ikke snacks. Denne gang havde jeg dog virkelig lyst til en flødebolle, og så har jeg også lidt Halloween-slik på lager 😉

  • Hehe, jeg bliver sjældent påvirket af horror 🙂
   Jeg har ikke planer om at være vågen hele natten, men jeg regner med at læse en times tid endnu. Hvad med dig?

 3. Godmorgen! Sikke en lækker smoothie! Hmm, så kan det godt være at jeg lige skal tjekke serien lidt mere ud inden, at jeg begiver mig ind i læsningen. Jeg er jo ikke helt så pjattet med, når tingene bliver alt for (u)hyggelige:0) Håber, at du er i gang med en skøn bog :0)

  • Den seneste bog var desværre ikke helt så god som de forrige – men heller ikke dårlig. Nu skal jeg snart i gang med eventens sidste bog 🙂

 4. Pingback: Locke & Key 2 | Den Lille Bogblog

 5. Pingback: Darling Jim | Den Lille Bogblog

 6. Pingback: The Walking Dead 17-18 – Book 9 | Den Lille Bogblog

 7. Pingback: Oktober bød på… | Den Lille Bogblog

 8. Pingback: Croak | Den Lille Bogblog

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *