Readathon oktober 2018

09.33
Readathon er ovre for mit vedkommende for denne gang. Om lidt skal jeg ud af døren, da jeg har en aftale ude i det gode vejr. Jeg blev ikke færdig med ‘I Am Legend’, så den kommer med på togturene til og fra arbejde i næste uge.

Jeg håber, at I andre får en god slutspurt i dag. Rigtig god læsning og tak for at have fulgt med her på bloggen.07.15
Morgenstund har smoothie i mund! Sidder netop nu og nipper til smoothie, inden jeg skal tjekke, hvordan det er gået hos jer andre i nattens løb. Jeg endte med at gå i seng, hvor jeg fik læst noget i ‘I Am Legend’, inden jeg faldt i søvn. Vågnede tidligt i morges og fik læst ‘Månebarnet’ færdig, som jeg startede tidligere på ugen. Altid praktisk med en e-bog, man kan læse under dynen, så man ikke skal tænde natlampen og dermed vække den anden i sengen 😉

Håber du har fået en god start på dagen!


21.50
Jeg fik læst ‘The Walking Dead Book 10’ færdig, og det betyder, at jeg nu igen er lidt foran i forhold til tv-serien af samme navn. Jeg synes desværre, at det er meget af den samme slags konflikter, der går igen og igen. Det ville klæde serien at forny sig. Nu er jeg omvendt kommet så langt, så jeg regner stadig med at læse videre i serien, men det ærgrer mig, at de seneste albums har mindet så meget om hinanden.

Nu vil jeg kaste mig over månedens to-read-bog. Hvordan går det hos dig?


19.35
Nok pause. Nu vil jeg gå i gang med ‘The Walking Dead Book 10’, mens jeg sidder alene i den mørke stue med en lille gin & tonic inspireret af Boghunden. Det skal nok gå rigtig galt, hæhæhæ! 😛18.50
Har lige læst sjette og sidste hæfte i ‘Locke & Key’-serien, og jeg må sige, at jeg er en lidt følelsesmæssigt kvæstet lige nu. Sikke en afslutning! Pyha. Sad og stortudede til sidst – det havde jeg ikke lige ventet. Nu vil jeg lige holde en kort pause og lave lidt praktiske ting (såsom at spise lidt aftensmad), inden jeg fortsætter.

Jeg håber, at det går godt med din læsning!


16.58
Har læst femte hæfte nu, og det er en virkelig interessant historie! Der bliver endelig forklaret en del ting, der indtil dette tidspunkt kun er hintet til i de tidligere hæfter, så det var én stor ahaaa-oplevelse. Nu vil jeg kigge lidt hos jer andre, inden jeg går i gang med sjette og sidste hæfte i serien. 15.35
Er blevet færdig med det første hæfte og skal nu i gang med det næste (eller strengt taget det femte, eftersom det er femte hæfte i serien). Fjerde hæfte sluttede med noget af et plottwist, så jeg er virkelig glad for, at jeg læser disse hæfter i træk – er ret grebet af historien.

Der har også været tid til at smide et brød i ovnen, så det skal jeg lige huske at holde øje med. Håber det går godt hos dig.


14.00
Readathon begynder – jeg vil kaste mig over ‘Locke & Key 4’, som er en del af en horror-serie, jeg læser. Regner med at læse denne samt de to sidste hæfter i serien i løbet af i dag.

Rigtig god læsning!

10.55
Er ved at gøre mig klar til readathon. Har 117 ting, jeg skal nå inden, så de næste timer vimser jeg rundt og prøver at nå alt på den kvarte tid.

Læsestablen er dog klar og sofaen lige så – prioriteringer du ved 😉

Dette indlæg opdateres løbende. Jeg håber, vi ‘læses ved’!

31 tanker om "Readathon oktober 2018"

   • Jamen altså…. hvor er min Gin & Tonic? Haha.. Skal seriøst overveje om ‘Locke & Key’ skal være mit næste tegneserie-projekt. Det lyder virkelig til, at de er gode! Og så er jeg ret sikker på, at der kommer et tomrum, så snart jeg har læst ‘Monstress’ vol. 3, for der eksisterer endnu ikke flere på hylderne :/

    • Hæhæ – jeg tog en lille en, så jeg ikke faldt i søvn med det samme! 😛
     Plejer at holde mig fra alkohol til readathons af samme grund, men Irene fristede 😛

  • Helt enig – er ærgerlig over, at jeg ikke fik læst de øvrige bøger lige så hurtigt som de tre sidste. Genial serie <3

 1. Dejligt, at det går godt med din læsning. Jeg må indrømme, at jeg er blevet noget spændt på at læse Locke and Key, efter det her. Må se, om jeg ikke kan låne dem på biblioteket. Fortsat god læselyst.

  • Håber du kan lide dem. De første bøger var udmærkede, men her var jeg ikke blown away (måske fordi der også gik lige lovlig lang tid imellem, at jeg fik dem læst). De tre sidste er fantastiske 🙂

 2. Da jeg var barn læste jeg mange tegneserier, Gammelpot, Elverfolket, Steen og Stoffer og lignende og kan godt lide engang i mellem at låne dem igen på biblioteket, men desværre synes jeg ikke de nye serier, jeg har forsøgt mig med, fungerer for mig. Men det er nok bare med at prøve sig lidt frem.

  Jeg vil hygge lidt med familien indtil børnene skal i seng og så ellers læse indtil jeg falder i søvn. Fortsat god læselyst 🙂

  • Jeg har fundet en del gode serier de senere år, men det er desværre sjældent dem, der bliver oversat. Saga kan dog lånes på de danske biblioteker.

   Tak og i lige måde 🙂

 3. Malene – begge dele! Den er både creepy og blodig og dramatisk og trist men stadig med en gnist af håb og livsvilje 🙂

  • Åh, det lyder som en god blanding!
   Og ååååh, hvorfor i alverden har jeg ikke tænkt på smoothie? Capri-Sun må være nok …
   Rigtig god læselyst igen i dag 🙂

 4. Pingback: Locke & Key 4-6 | Den Lille Bogblog

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *