Revival 2 – HC

Revival 2Til dette efterårs-Read-a-Thon gentog jeg succesen og læste et album i ‘Revival’-serien af Tim Seeley og Mike Norton – se anmeldelsen af ‘Revival 1’. Første album virkede lovende, så jeg glædede mig til endelig at komme videre med serien.

Jeg bringer ikke et resumé her, da det vil afsløre for meget af handlingen i forhold til den første bog, men hvis du klikker på ovenstående anmeldelse, får du en introduktion til verdenen i den første bog.

‘Revival 2’ var en noget blandet oplevelse. Overordnet var det en udmærket fortælling, men der var tidspunkter, hvor det virkede, som om plottet røg ud af en tangent, og der skete nogle ret sære ting. Altså – sære på den frustrerende måde. Omvendt var der også nogle ret spændende og tankevækkende scener, så bogen endte med at efterlade et noget rodet indtryk. Jeg vil ikke sige, jeg var skuffet, men jeg havde håbet på mere.

Nu overvejer, om jeg skal genlæse tegneserien på et senere tidspunkt for bedre at kunne vurdere, om jeg skal læse videre i serien. Jeg er i hvert fald lidt tøvende, selvom det som sagt var en udmærket historie.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *