Så er der readathon – foråret 2019

14.00
Så er readathon slut. Jeg fik spist frokost, læst den sidste tegneserie, og den sidste halvanden times tid har jeg faktisk ikke læst men har ryddet op og gjort rent. Det skønne solskinsvejr giver så megen energi, at jeg ikke kan sidde stille, og vores hjem trænger til forårsrengøring, så læsning må blive igen i aften inden sengetid. Lige nu vil jeg i hvert fald nulre rundt og gøre huset forårsklar.

Jeg håber, du havde en god readathon – tak fordi du fulgte med 🙂

11.15
Jeg blev færdig med ‘Frenchman’s Creek’, som heldigvis viste sig at være en glimrende læseoplevelse, selvom starten kedede mig. Nu vil jeg holde en lille pause – herunder spise frokost ude i solen – og derefter vil jeg kaste mig over ‘The Wicked + The Divine nr. 4’.

7.55
Jeg faldt tidligt i søvn, så jeg fik ikke læst meget i går aftes, men til gengæld vågnede jeg også tidligt, så jeg startede med en times e-boglæsning (så jeg ikke behøvede at tænde lys og vække ægtefællen). Derefter blev det til 50 sider i ‘Frenchman’s Creek’, og nu må det snart være tid til morgenmad, inden læsningen fortsætter!

Jeg håber, det går godt hos dig 🙂

22.13
Har lige tørt de sidste tårer væk efter at have læst ‘The Travelling Cat Chronicles’. Pyha. God bog men fik også knuget hjertet godt og grundigt. Nu sidder jeg lige og sunder mig lidt, inden jeg kaster mig over ‘Frenchman’s Creek’. Den bliver taget med i seng, for jeg kan mærke, at jeg ikke holder så mange timer endnu, da jeg vågnede tidligt i dag.

Pøjpøj med læsningen – håber du har mange timer foran dig endnu!

18.49
Jeg fik læst ‘Mother Night’ færdig, og derefter var det tid til aftensmad, som vi – og hold nu godt fast – SPISTE UDENFOR PÅ TERRASSEN! Det er så første gang i år, at vi spiser aftensmad udenfor, men det bliver forhåbentlig ikke den sidste. Hvor er det bare dejligt med lune dage.

Nu vil jeg lige tjekke, hvordan det går hos jer andre, og så fortsætter jeg læsningen med ‘The Travelling Cat Chronicles’.

15.50
Næsten to timer er gået. Jeg har færdiggjort første bog (aka tegneserie), og den var oldschool men på den gode måde. Meget smukt tegnet. Nu er jeg godt i gang med ‘Mother Night’, som jeg påbegyndte ude i haven. Der er strejf af solskin, så det er ok lunt, men nu er jeg trukket indenfor igen. Skal ikke starte foråret med en solskoldning!

Image by Pexels from Pixabay

13.58
Så er der kun et par minutter til start! Nu vil jeg gå ind i stuen og finde første bog frem, som dog er en tegneserie – nærmere bestemt ‘Red Sonja Vol. 1’.

Jeg håber, du får en god readathon!

13.00
Readathon starter om en time, og jeg er mere eller mindre klar. Godt nok vågnede jeg alt for tidligt (tak til vores ene kat), men jeg har både nået morgencykeltur, rengøring og tøjvask! Nu vil jeg lige nulre lidt rundt og ordne et par ting mere, inden det gør løs kl. 14.

Er du klar, og ved du, hvad du vil læse som første bog?

10 thoughts on “Så er der readathon – foråret 2019

  1. Glædeligt readathon! Jeg er også så småt ved at være klar, håber lidt at kunne læse ude i solen, men ved endnu ikke, hvilken bog jeg først vil læse. Jeg har en blandet stak med lidt gys, et memoir, et par dramaer, en børnebogsklassiker og lidt fantasy. Dine bøger ser virkelig spændende ud, jeg glæder mig til at følge din læsning! Jeg skriver om min på Skriverliv.dk 🙂

  2. Det ser ud, som om det går godt med læsningen. Jeg er lige blevet færdig med min fjerde bog, så nu står den på en lille SoMe-pause, før jeg kaster mig over det næste.

    • Yes, det går fint, selvom jeg tager det lidt afslappet denne gang. Solskinsvejret trækker, så det kan være, at noget af læsningen også vil foregå udenfor i dag 🙂

  3. Så fik jeg endelig tid til at kigge forbi – og hvor lyder det til, at du har et hyggeligt læsedøgn 🙂
    Spændende med Vonnegut – var den god? Og sikke en smuk kat – ‘The Travelling Cat Chronicles’ er røget direkte på min TBR 🙂

    • Jeg synes, at især første halvdel var god. Derefter blev den lid tricky, og jeg blev lidt uenig med mig selv om, hvad jeg syntes om den! 😛 Men generelt ganske fin.

  4. Pingback: Så gik april og jeg… | Den Lille Bogblog

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *