Så gik februar og jeg…

fra pixabay.com

Overlevede vinteren
Vinteren har virket meget kortere i år, end det gjorde sidste år. Jeg ved ikke hvorfor, men det er virkelig dejligt. Nu håber jeg ikke, at jeg jinxer det, for her i Danmark opfører marts sig tit som en vintermåned, så principielt set vil jeg ikke råbe “forår” endnu, men det er nu skønt, at dagene er blevet et par timere længere mht. dagslys. Især nu hvor der faktisk har været flere solskinsdage på det seneste.

Læste 12 bøger
Jeg fik læst lidt flere bøger i denne måned sammenlignet med januar måned – til trods for at februar er den korteste måned. Men jeg havde en meget bedre læserytme, og jeg har været mere heldig mht. at finde nogle interessante lydbøger, så jeg satser på, at den gode læsestime fortsætter i marts måned.

Fik læst ‘Mercedesmanden’
Årets anden Stephen King-bog blev ‘Mercedesmanden’, som jeg hørte som lydbog. Jeg var ikke specielt begejstret for den i starten og syntes generelt, at den var noget langtrukken, men i løbet af anden halvdel blev jeg mere og mere glad for bogen og endte med at synes ganske godt om den. Det er jo ret heldigt, da det er første bog i en serie, så jeg satser på at læse/lytte til den næste bog i løbet af marts eller april.

Glædede mig over ‘Skyward’
Som månedens læs-tyk-bog-projekt havde jeg valgt ‘Skyward’, som jeg fik i julegave. Det er første bog i en scifi-serie skrevet af Brandon Sanderson, og jeg var ret spændt på, hvad jeg skulle forvente mig, for flere af hans bøger er blandt mine yndlingsbøger, men omvendt har jeg ikke været nær så begejstret for hans ungdomsbøger. ‘Skyward’ vandt dog ved nærmere bekendtskab, så jeg glæder mig til at læse den næste bog i serien – som muligvis kommer til efteråret?

Gav min allerkæreste bøger i fødselsdagsgave
Min dejlige ægtefælle havde vanen tro (!) fødselsdag i denne måned, og i år gav jeg ham usædvanlig mange bøger! Først og fremmest en rigtig god bog om belgisk øl, som vi begge kan terpe, inden vi skal til Belgien med et vennepar senere på året. Dernæst en fagbog og sidst men ikke mindst en tegneserie, som han ønskede sig meget højt. Elsker at give boggaver, og han blev heldigvis glad for dem alle, selvom det klart er mig, der er bogormen her i hjemmet.

I marts vil jeg:

  • Læse flere tegneserier. Det sagde jeg også i februar, men fik ikke rigtig gjort noget ved det. Jeg prøver lige igen… 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *