Sådan finder du en god fantasy- eller sci-fi-bog

En af mine venner sendte dette billede til mig for nylig. Det er en sjov, anderledes og ganske god inspiration til, hvad du bør læse af fantasy- og sci-fi-bøger ud fra dine egne præferencer (om du er nybegynder i den boggenre, er du mest til magikere eller barbarer, er du rollespiller, leder du efter en klassiker osv.).

Der er mange af fantasybøgerne, jeg allerede har læst (og som jeg i de fleste tilfælde kan anbefale), mens jeg er lidt mere grøn på sci-fi-området. Jeg har dog allerede fundet flere titler i begge genrer, som lyder ret spændende og som er noteret på min ‘skal læses-liste’.

Er der bøger i guiden, som frister dig?

2 thoughts on “Sådan finder du en god fantasy- eller sci-fi-bog

  1. Nikoline – jeg er ret grebet af den, selvom jeg ikke er kommet så langt endnu, men fortsætter stilen, kan jeg kun anbefale bogen (der kommer selvfølgelig en anmeldelse, når den er læst til ende :-))

    Her er en lille teaser:
    “Første del af spændingstrilogi om et post-apokalyptisk verdenssamfund, der spænder over 1000 år. Indeholder vampyrer og et helt unikt menneske som verdens måske sidste håb”.

    Citat fra Litteratursiden.dk, som har en anmeldelse (der afslører lidt for meget efter min mening, der valgte jeg at indsætte ovenstående citat her, så resten ikke kom med).

    Anden del kommer så vidt jeg er orienteret til næste år.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *