Saga 1

Hvis du følger nogle af de udenlandske vloggers, der taler om bøger, så er du helt sikkert stødt på de utroligt populære Saga-tegneserier. Jeg har længe ønsket at læse første album af serien, og da jeg købte bøger i september måned, sneg jeg også første Saga-album ned i indkøbskurven. Haps!

‘Saga 1’ er lavet af Brian K. Vaughan og Fiona Staples. Det er første album i en scifi-serie, hvor omdrejningspunktet er to væsner, der forelsker sig i hinanden til trods for, at de er soldater på hver deres side af en stor krig. I starten af hæftet er de på flugt, mens hun er højgravid, og kort tid efter, at hun har født, bliver de fundet og konfronteret med deres forræderi.

… og så kan jeg ikke afsløre mere, for resten skal opleves 🙂

‘Saga 1’ er en smuk og fascinerende historie om umulig kærlighed og en verden, der er splittet på grund af krig. Tegningerne er meget udtryksfulde og eksperimenterende, og hele farvepaletten er i brug. ‘Saga 1’ er også scifi, når det er vildt, skævt og underligt, for det er en verden, hvor der findes virkelig sære væsner og planter. Det meste af tiden er tegneserien ret alvorlig, men der er også sjove øjeblikke.

Første album var bestemt interessant, og jeg regner med at læse videre i serien.

7 thoughts on “Saga 1

    • Jeg var meget spændt inden og frygtede, at jeg ville blive skuffet, når nu den er så hypet. Jeg var ikke helt så blown away, som jeg havde håbet på, men jeg syntes, den var ganske god og skal helt sikkert læse videre i serien 🙂

  1. Pingback: Bøgerne blandt fødselsdagsgaverne | Den Lille Bogblog

  2. Pingback: Saga 2 | Den Lille Bogblog

  3. Pingback: Saga 3 | Den Lille Bogblog

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *