Sandman 4+5

sandman

Jeg har fået læst 4. og 5. hæfte i Sandman-serien af Neil Gaiman, dvs. ‘Season of Mists’ og ‘A Game of You’. Jeg har tidligere skrevet om 1. hæfte i serien samt om 2. og 3.

De to hæfter er overraskende forskellige. 4. hæfte – ‘Season of Mists’ – minder mest om de foregående hæfter, hvor en lang række ret forskellige historier (tegneserienoveller kan man godt kalde det) er samlet i ét hæfte. Jeg kan – igen igen – godt lide bredden af historierne, for selvom det ikke er dem alle, der er lige fængende, så er de generelt ret spændende og fantasifulde – og så passer de godt ind i den drømmeverden, som Neil Gaiman har skabt.

Det 5. hæfte – ‘A Game of You’ skiller sig dog ud i forhold til de andre hæfter, da det er én lang fortælling, og den var jeg desværre ikke så begejstret for. Jeg syntes ikke, at den var lige så spændende eller elegant som de korte historier, og det er derfor det hæfte, jeg mindst kan lide indtil videre.

Pt. ved jeg ikke, hvornår jeg læser de næste hæfter i Sandman-serien. Eftersom dette er en serie, som min allerkæreste samler på, og det derfor er mig, der løbende køber dem til ham, så kan jeg jo selv påvirke det… og nu er der jo heller ikke så længe til jul 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *