September var…

14 læste bøger
Der er desværre ikke så meget godt at sige om læsningen i september måned. Den lignede januar-læsningen på et rigtig skidt punkt – nemlig at læseoplevelserne enten var middelmådige eller deciderede ringe. Der var flere bøger, jeg havde ventet mig (for meget) af, og der var nogle bøger, som bare var ok læseoplevelser uden dog rigtig at være interessante.

Heldigvis kan jeg se frem til en oktober måned med masser af gys, uhygge og måske også lidt sci-fi, for det er nogle af mine yndlings-genrer.

Intet nyt til bogreolen
… for jeg regner med at købe en større stabel en af de nærmeste dage. Bogstablen vil primært bestå af bøger, som jeg håber på at læse under den halvårlige Read-a-Thon.

Skal du også shoppe bøger til den kommende læse-event?

Suk. I det hele taget var september ikke særlig interessant. Men så er det jo godt, at vi skifter til det, der muligvis er min yndlingsmåned!

I oktober skal jeg:

 • Deltage i Dewey’s Read-a-Thon! Vanen tro vil jeg holde mig til horror- og zombiebøger, så det skal nok blive (u-)hyggeligt. Der er så mange bøger, jeg gerne vil læse denne gang, at jeg er fristet til at holde mig vågen hele natten… meeeen jeg tror ikke, det kommer til at ske. Jeg værdsætter trods alt min nattesøvn rimelig højt 🙂
 • Læse flere fagbøger. Jeg håber på at nå et par stykker om Ruslands historie og måske også om den franske revolution. Det er et af mine mål for 2016, og jeg er lidt bagud på denne front…
 • Lave skægge Halloween-inspirerede ting i køkkenet. Sikkert mest kage- og slikrelateret, selvom jeg nu også kunne finde på at lave en ‘skrækindjagende’ hovedret. Det er muligvis ikke så bogrelateret – men hey, jeg har jo også uhygge og zombier som tema til Read-a-Thon, så det går da meget godt sammen!

8 thoughts on “September var…

  • Ja! Man kan ikke altid vinde, men alligevel… grrr! 🙂
   Godt jeg allerede har nogle sikre hits i ærmet til oktober måned!

 1. Jeg har også netop fået en lille bogpakke ind af døren til readathon. Og jeg glæder mig så meget til at gå ombord i dem!

  Jeg håber, oktober bliver en langt bedre læsemåned for dig!

  • Jeg glæder mig til at se din stabel 🙂

   Og jo tak. Jeg synes godt nok, jeg trænger til en ordentlig stribe skønne historier!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *