Sommer, sol og bogshopping

Så er der kommet en god stak nye bøger til boghylderne – helt præcis 14 stk! Jeg bestilte dem inden sommerferien via Saxo, men jeg måtte væbne mig med tålmodighed, for leveringstiden endte med at være tre uger (hvor det normalt tager en uges tid). Argh. Det endte også med, at de ikke kunne levere den ene af de bøger, jeg havde bestilt, så jeg endte med at købe den via en anden forhandler. På den positive side fik jeg dog et gavekort på 100 kr. samt en undskyldning fra Saxo i forbindelse med, at min levering var så forsinket. Mon ikke det gavekort skal brændes af på femte hardcover-bind af Fables…:)

Men hvad købte jeg så? Først og fremmest de sidste bøger i serier, jeg er i gang med at læse:

‘Jomsvikingen’ og ‘Odinsulven’, der er efterfølgerne til ‘Arnulf’.

‘Before They Are Hanged’ og ‘Last Argument of Kings’, der er efterfølgerne til ‘The Blade Itself’.

‘Moon over Soho’ og ‘Whispers Under Ground’, der er i samme serie som ‘Rivers of London’.

‘Englens spil’, der er efterfølgeren til ‘Vindens skygge’.

‘Daughter of Smoke & Bone’-trilogien. Jeg har tidligere læst den første bog i serien og var så begejstret for den, at jeg besluttede mig for at købe hele serien.

Det blev også til nogle enkeltstående bøger:

‘Alice In Wonderland’, ‘Challenger Deep’ samt ‘Lips Touch’. Jeg mener, jeg så Alice-udgaven hos Paperback Castles i sin tid og straks besluttede, at den ville jeg købe.

 

Og så var der jo en enkelt bog, som Saxo ikke kunne skaffe. Det var ‘Tigerman’ af Nick Harkaway, og den har jeg nu bestilt hos Wordery, så den dukker forhåbentlig op i løbet af de kommende uger.

Og ja, jeg glæder mig selvfølgelig til at gå i gang med dem alle sammen! 🙂

10 thoughts on “Sommer, sol og bogshopping

 1. Lækker stak bøger 🙂 Jeg har længe haft kig på Ben Aaronovichs serie, men jeg kan ikke helt bestemme om det er noget for mig?

  Hvordan er det nu har du ikke længere nogen regler for bogkøb eller hvordan? Jeg overvejer et bogkøbs-stop indtil Bogforum, for jeg synes godt nok det har taget lidt overhånd for mig her på det sidste :O

  • Godt spørgsmål! Jeg læser dem inden længe, så du kan evt. tjekke boganmeldelserne for at se, om det lyder som noget for dig 🙂 Umiddelbart virkede serien lovende ud fra den første bog.

 2. Åh, Laini Taylor bøgerne er så gode. På den der jeg-kan-ikke-tænke-på-andet-må-læse-færdigt måde. Jeg elskede dem!

  Og den Alice-udgave er altså en lille perle!

  • Jeg håber, at 2’eren og 3’eren er lige så gode – eller i hvert fald tilnærmelsesvis lige så gode som den første 🙂

   Og så bliver det hyggeligt med et Alice-gensyn 😀

  • Jeg er også spændt! Har hørt noget blandet om de resterende, men jeg håber selvfølgelig det bedste 🙂

  • Ja, jeg kunne heller ikke stå for den – især fordi de fleste Alice-udgaver er ret lyserøde, og det er ikke just min yndlingsfarve 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *