Spontan bogshopping i maj

Nå, men… det var egentlig ikke meningen, at jeg ville købe bøger i denne måned, men mit Saxo-abonnement var ved at udløbe, og jeg kom i tanke om, at jeg godt ville have lidt bøger til den kommende sommerferie, så… ja, der blev købt en håndfuld samt en enkelt bog hos Wordery.

Jeg købte to bøger i Dresden Files-serien, ‘Blood Rites’ og ‘Dead Beat’, en bog i Pern-serien, ‘Dragonsdawn’, tredje bog i Little Women-serien, ‘Jo’s Boys’ og derudover ‘Graceling’.

Derudover opdagede jeg, at jeg manglede tredje bog i Enchanted Forrest Chronicles-serien, ‘Calling on Dragons’, så den fandt jeg hos Wordery et par dage senere.

Nu skulle jeg gerne være rimelig klar til sommerlæsningen, da jeg også har lidt på lager på boghylderne. Det kan godt være, at jeg køber en bog eller to, hvis jeg falder over et godt tilbud, men ellers har jeg først planer om at købe bøger i slutningen af juli, da næste læsetema, scifi, så er startet.

Har du købt noget spændende for nylig?

 

2 thoughts on “Spontan bogshopping i maj

  1. Skønne bøger, som du har fået købt! Jeg er ret vil med “Jo’s boys” 🙂 Ønsker dig en god læsning af de spændende bøger 🙂

    • Oh, det er godt at høre! Den er jeg lidt spændt på, og jeg håber, jeg får den læst i løbet af juni måned 🙂

      Mange tak!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *