The High Lord

Jeg har glædet mig meget til at læse tredje og sidste del i ‘The Black Magician’-trilogien af Trudi Canavan, og da jeg først gik i gang med at læse den, undrede det mig, at jeg har ventet så længe med at læse den sidste bog.

Da det er sidste bog i serien, så vil jeg ikke bringe et referat her og kan heller ikke afsløre særlig meget, men læs evt. mine anmeldelser af ‘The Magician’s Guild’ og ‘The Novice’.

‘The High Lord’ levede op til mine forventninger – og mere til. Faktisk overraskede den positivt, for jeg troede, jeg vidste, hvor historien var på vej hen, men så lavede handlingen et par drastiske sving, og pludselig rystede forfatteren flere overraskelser ud af ærmet – til min store fornøjelse. Jeg elsker nemlig, når historier ikke alt for forudsigelige, og her kom der lidt mere kant på såvel handling som personer i historien.

En værdig afslutning på en god trilogi, som nu hører til blandt mine yndlings-fantasyserier. Kan varmt anbefales.

2 thoughts on “The High Lord

  1. Irene – ja, fortsættelsen til Det Gyldne Kompas er noget mere snørklet end den første bog i serien. Jeg syntes desværre, at bog to og tre kom ret langt væk fra udgangspunktet, og det ærgrede mig utrolig meget, fordi jeg syntes, at Det Gyldne Kompas var en virkelig god bog.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *