The Sandman 2 + 3

sandman 2 og 3

Til Dewey’s Read-a-Thon i april læste jeg ‘The Sandman 1’, hvilket viste sig at være en rigtig positiv oplevelse. Det er faktisk min allerkæreste, der samler på serien, men jeg får også lov til at læse dem, så jeg lånte ‘The Sandman 2’ og ‘The Sandman 3’ for nylig for at komme videre med serien.

Begge albums var på højde med det første i serien. Der var flere enkeltstående historier i disse to albums sammenlignet med det første, hvilket ind imellem fik mig til at føle, at det var en novellesamling, jeg var i gang med at læse. Der er også en fin bredde i historierne, og selvom der måske var et par stykker, som jeg ikke var så vild med, så var jeg generelt begejstret for variationen og de spændende og tankevækkende ideer, som gennemsyrede de to albums. Der er stadig en fuldfed fornemmelse af at gå rundt i et småsyret og dystert drømmeland, og det er en verden, jeg glæder mig til at udforske nærmere. Nu må jeg bare se at få givet min bedre halvdel et par albums mere, for lige nu er vi løbet tør…!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *