The Sandman 8 + 9

Jeg er efterhånden nået næsten til vejs ende i Sandman-serien. Nedenunder dette indlæg kan du finde links til de øvrige anmeldelser.

‘The Sandman 8 – World’s End’ og ‘The Sandman 9 – The Kindly Ones’ er vanen tro skrevet af Neil Gaiman og illustreret af forskellige tegnere. De to hæfter var ret forskellige – og ikke kun på grund af 9’erens størrelse, da den var  mindst dobbelt så tyk som 8’eren.

Helt overordnet set var jeg desværre ikke lige så begejstret for disse to hæfter som de foregående. Især 9’eren faldt slet ikke i min smag – hverken tegnestilen eller historierne. Jeg syntes, at hæftet på begge punkter lå langt fra de første hæfters standard (men det kan selvfølgelig også bare være min smag).

8’erens opbygning, hvor en gruppe personer har søgt tilflugt på en kro på grund af et voldsomt stormvejr og derefter begynder at fortælle hinanden historier, er meget fin. Desværre svinger historierne temmelig meget – nogle er kedelige eller (for) underlige, mens andre er ret interessante.

9’eren kedede mig til gengæld det meste af tiden, og så blev det jo ikke bedre af, at det nok også er det tykkeste hæfte i serien. Her var jeg lige ved at gå død flere gange og måtte mentalt skubbe til mig selv for ikke at gå helt i stå.

Jeg satser på, at jeg får færdiggjort serien i løbet af vinteren.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *