The Walking Dead 11 og 12

t w d 6

For en måned siden fik jeg endelig set 4. sæson af ‘The Walking Dead’ (da HBO omsider sørgede for at lægge sæsonen online), og så var det også på tide at læse ‘The Walking Dead 11 og 12, som er samlet i ‘Book 6’. Den foregår nogenlunde på samme tid som 4. sæson. Der er en lang række forskelle mellem den originale tegneserie og tvserie-udgaven, men jeg kan godt lide at følge med i begge serier, så jeg er ca. samme sted i handlingen i de to medier.

Jeg kan selvfølgelig ikke give et resumé af handlingen i denne bog, da det vil afsløre alt, alt for meget i forhold til de foregående bøger.

Men! Jeg kan afsløre, at ‘The Walking Dead Book 6’ er bedre end forgængeren, som jeg ikke var synderlig begejstret for. Nu kommer der atter gang i handlingen, og hovedpersonerne får rodet sig ud i nye… eventyr.

Jeg synes stadig, at serien er spændende og fascinerende, men det føles dog også som om, at forfatterne har sværere ved at udvikle serien nu. Jeg er spændt på, hvordan serien vil fortsætte – om det lykkes for skaberne at holde liv i serien, eller om det begynder at gå ned af bakke nu. Jeg krydser selvfølgelig fingre for det første!

3 thoughts on “The Walking Dead 11 og 12

  1. Jeg elsker Walking Dead TV-serien, men har aldrig begivet mig ud i bøgerne … Måske jeg gemmer den til en dag, hvor jeg trænger til et zombie-fix 🙂

    • Jeg synes, de er gode – og så er det ret interessant, at der er en del plotmæssige forskelle på tvserie og tegneserier. Den allerførste bog var jeg dog ikke så vild med, så læs gerne et par stykker i træk, hvis du går i gang 🙂

  2. Pingback: The Walking Dead 13 + 14 – dvs. Book 7 | Den Lille Bogblog

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *