The Walking Dead 15+16 – Book 8

twd8Under weekendens Read-a-Thon nåede jeg også endnu et album af ‘The Walking Dead’. Jeg var nået til ‘Book 8’, som indeholder hæfterne 15 og 16.

I foråret læste jeg ‘Book 7’, og jeg synes desværre, at ‘Book 8’ var ramt af de samme udfordringer. Der er skam flere spændende scener/situationer, men det føles også lidt, som om forfatterne genbruger de samme problemstillinger og konflikter igen og igen. Så er det faktisk mere spændende at følge med i tv-serien, hvor jeg pt. er i gang med at se femte sæson på HBO, og den er ca. lige så langt som ‘Book 7’ og ‘Book 8’.

Oh well – det er stadig hyggeligt at følge med i tegneserien, meeen nu må der altså godt snart ske noget virkelig interessant for at få handlingen i en ny og spændende retning.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *