The Walking Dead 9 + 10

‘The Walking Dead – book 5’ er en hardcover-udgave af The Walking Dead-hæfterne 9+10. Læs mine anmeldelser af henholdsvis ‘The Walking Dead 1’, ‘The Walking Dead 2-5’ og ‘The Walking Dead 6-8’.

Jeg kan ikke komme med et resumé, da det vil afsløre alt, alt for meget af handlingen af de foregående bøger, men jeg vil kommentere på læseoplevelsen.

‘The Walking Dead – book 5’ er desværre ret svag sammenlignet med de tidligere hæfter i serien. Det er selvfølgelig svært at lave en efterfølger til hæfte 7 og 8, da de var temmelig actionpacked og spændende (og afslutningen i hæfte – wow!), men der sker forbløffende lidt i hæfte 9 og 10 – for lidt til min smag.

Jeg kan egentlig godt lide, at der bliver tid til at dvæle lidt ved de ting, der sker i det foregående hæfte, men jeg synes desværre, at handlingen går i stå og kun gør et forkølet forsøg på at starte noget nyt op.

Derfor – jeg var ikke specielt imponeret af hæfte 9+10, men jeg håber, der kommer mere gang i den i de næste hæfter. Jeg har nemlig ‘The Walking Dead – book 6’ stående på hylden allerede…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *