The Wicked and the Divine – Commercial Suicide

Tredje hæfte i ‘The Wicked and the Divine’-serien udkom tidligere i denne måned, og jeg bestilte den med det samme, for jeg var ret begejstret for de to foregående hæfter – ‘The Faust Act’ og ‘Fandemonium’.

‘Commercial Suicide’ var noget speciel i forhold til de to første hæfter i serien. For det første var opbygningen noget anderledes. Der var langt mere fokus på de enkelte guders baggrund, hvilket sådan set passede mig fint. Jeg var til gengæld ikke vild med skiftet i tegnestil. Der var flere tegnere over denne udgave, og tegningerne var desværre ikke lige så smukke og dragende som i de tidligere hæfter, ligesom tegnestilen svingede alt for meget. Det var jeg absolut ikke fan af.

Som sagt – jeg kunne godt lide, at der var lidt mere baggrundshistorie, og det vil sikkert også passe fint til dem, der savnede det i det første hæfte. Til gengæld må forfatterne meget gerne droppe de tegnere, de har brugt til dette hæfte og vende tilbage til den originale stil, for stilskiftet ødelagde stemningen i hæftet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *