The Wicked + Divine – Fandemonium

Da jeg læste ‘The Wicked + Divine – The Faust Act’, dvs. første bog i denne serie, blev jeg virkelig positivt overrasket, så jeg måtte selvfølgelig købe næste hæfte i serien, så jeg kunne læse, hvad der videre skete.

‘The Wicked + The Divine  – Fandemonium’ fortsætter handlingen kort tid efter, at det forrige hæfte sluttede. Det er ret svært at komme med et resumé uden at afsløre for meget af handlingen fra det første hæfte, så det vil jeg afholde mig fra.

Jeg er stadig ret vild med tegnestilen og de kraftige farver, men jeg var ikke nær så grebet af historien i dette hæfte. Det var som om, at den var lidt længe om for alvor at komme i omdrejninger. Når det så er sagt, så sluttede den af med et brag – en slutning jeg virkelig ikke havde set komme! (og det er i øvrigt et kompliment – jeg elsker næsten altid overraskelser i bøger).

Men igen glimrende underholdning i et interessant univers, som man stille og roligt bliver klogere på.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *