The Wicked + The Divine – The Faust Act

Da jeg var til Comic Con i Malmø, faldt jeg over denne tegneserie. Jeg vidste ikke så meget om den – andet end at den vist nok havde fået god omtale – men da jeg bladrede i den, blev jeg fanget af de smukke tegninger og det interessante oplæg.

‘The Faust Act’ er første graphic novel i ‘The Wicked + The Divine’-serien. Den foregår i en verden, der ligner vores – lige bortset fra at for hver 90. år bliver 12 guder genfødt som mennesker og kan vandre på Jorden. De bliver tilbedt og frygtet, men de har kun to år blandt de dødelige, inden de selv dør. Guder er ikke udødelige. I første hæfte følger man teenageren Laura, der ser op til guderne og gerne vil være tættere på dem. Hun finder dog hurtigt ud af, at det har sine omkostninger, og at gudernes verden slet ikke er så glamourøs, som hun forventede.

Som sagt blev jeg ret betaget af tegningerne, der er holdt i kraftige og nærmest bombastiske farver. Handlingen fangede mig dog også – mere end jeg egentlig havde ventet – og jeg slugte bogen på kort tid. Jeg kan virkelig godt lide grundideen med de elskede og frygtede guder, der opfører sig som arrogante popstjerner, og det kaos, de bringer, hver gang de dukker op.

Der kunne godt have været lidt mere kød på historien og måske lidt mere baggrund. Man bliver smidt hovedkulds ud i historien, og der går lige et par sider, før historien får en rytme, men alt i alt var jeg ganske godt underholdt, og jeg håber på snart at få købt næste hæfte i serien, så jeg kan læse videre.

2 thoughts on “The Wicked + The Divine – The Faust Act

  1. Pingback: The Wicked + Divine – Fandemonium | Den Lille Bogblog

  2. Pingback: The Wicked and the Divine – Commercial Suicide | Den Lille Bogblog

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *