Udfordringer i 2011

Jeg har længe pønset på at give mig selv et par udfordringer på læsefronten i 2011. Den første fandt jeg selv på, mens den anden er et større projekt, som Bogklubben mener har søsat.

For det første skal jeg have læst nogle flere klassikere, for det har jeg stort set ikke fået gjort de seneste år. Hver måned vil jeg derfor sørge for at få læst mindst én klassiker, og jeg er allerede godt i gang med at udvælge ‘de heldige’.

For det andet er der som sagt Bogudfordringen 2011, som Bogklubben mener står bag. Her er der defineret et tema for hver måned, hvor de deltagende så skal læse en bog, der passer til temaet/genren. Jeg kan se, at der er flere udfordringer iblandt (i forhold til hvad jeg normalt læser), men da det er sundt at prøve noget nyt, så kaster jeg mig gerne ud det.

Og ellers er der kun tilbage at ønske jer alle et rigtig godt nytår!

17 thoughts on “Udfordringer i 2011

 1. Det lyder helt vildt spændende med den udfordring. Det kunne jo være, man skulle tage et kig og se, om det mon kunne være noget for mig.

  Godt nyt år forresten!

 2. Nikoline – jeg tror helt bestemt, det bliver en øjenåbner for flere spændende læseoplevelser, så jeg ser frem til at prøve nye genrer og forfattere.

  Mange tak og i lige måde 🙂

 3. Det er nogle interessante udfordringer “Bogklubben mener” har fundet frem. Jeg glæder mig til at se hvad du finder på at læse indenfor de forskellige genrer i 2011!

  – Og godt nytår!

  Mvh Anna

 4. Anna – jeg er pt. også lidt spændt, for flere af dem grubler jeg noget over – sådan skal jeg vælge det, der falder mig mest naturligt, eller skal jeg prøve noget mere eksperimenterende.

  Mange tak og i lige måde!

 5. Hvor sjovt. Jeg har også givet mig den udfordring, at læse flere klassikere i år. 12 klassikere på 12 måneder for at være præcis. 🙂 Held og lykke med det. 🙂

  Og godt nytår, forresten. Vi ses i 2011. 😀

 6. Jeg regner med snart at kaste mig over 'Troldmanden fra Oz'. Trods jeg altid har hørt om den, har jeg aldrig læst den. 🙂 Jeg har allerede en lang liste med klassikere. 😀

  Det havde jeg skam. 🙂 Ingen sprængte fingre eller manglende øjne her. ;D

 7. Hmmm jeg har da fuldstændig overset at du havde en bogblog… hvad mere har du skjult for mig? 😛

  Her følger jeg gerne med, for kan se at vi er ret så enige hvad angår bøger. Jeg elsker Harry Potter/fantasy bøger, jeg svælger mig i Manga takke være kæresten og så har jeg en svaghed for Dean Koontz.

  Jeg vil også gerne anbefale dig en bog, som jeg selv lige har læst; Et glas mælk tak.

  Den er virkelig god og meget barsk 🙂

 8. Litzy – hæhæhæ – jeg har ellers ikke forsøgt at skjule det 😀

  Og øh… ikke andet… slet slet ikke… *rømmer sig*

  Tak for bogtip – den er straks noteret 🙂

 9. Der kommer ikke nogen anmeldelse op af den, da jeg ikke anmelder klassikere, uden at overøse den med ros fordi det er en klassiker. Men jeg skal nok fortælle dig, hvordan den er. 😉

 10. Pingback: Folkets tjener | Den Lille Bogblog

 11. Pingback: The Novice | Den Lille Bogblog

 12. Pingback: Forbrydelse og straf | Den Lille Bogblog

 13. Pingback: Flere bøger! | Den Lille Bogblog

 14. Pingback: Dinosaurens fjer | Den Lille Bogblog

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *