Vind en fantastisk bog

Sidste år læste jeg den fantastiske bog, ‘A Monster Calls’ af Patrick Ness, og den er netop blevet udgivet på dansk af Gyldendal. Jeg har fået tilsendt et eksemplar af den danske udgave, men da jeg allerede ejer den engelske udgave, synes jeg, at en af jer læsere i stedet skal have muligheden for at læse denne rørende, smukke og rigt illustrerede fortælling.

Derfor – hvis du gerne vil vinde denne bog, så smid en kommentar til dette indlæg, hvori du fortæller mig om en bog, der har fået dig til at græde. Husk også at skrive din e-mailadresse.

Konkurrencen varer frem til tirsdag den 31. marts 2015.

27 thoughts on “Vind en fantastisk bog

 1. Jeg er nok ret hårdhjertet når det kommer til at græde over bøger, for jeg kan ikke huske at jeg nogensinde har grædt på grund af en bog. Tredje bog i Klintespind serien af Helle Ryding var dog tæt på, men ingen rigtige tårer.

 2. Jeg har let til tårer, men jeg husker især, at Anne – Børnene flyver fra reden efterlod mig tårefyldt, da jeg i 6.klasse læste serien. Det havde noget at gøre med, at min yndlingsperson i serien døde.
  offentliganna@gmail.com

 3. Der skal en del til, jeg græder til bøger, men den seneste fik mig til decideret at tude – og det var endda op til flere gange. Den ramte mig virkelig bare fuldstændig! Bogen er “Full Measures” af Rebecca Yarros – en meget anbefalelsesværdig bog, som udover at være ret sørgelig, faktisk også var rigtig sød og sjov 🙂
  funny94girl@hotmail.com

 4. Det er virkelig sjældent at jeg græder til både film og bøger, men én bog har faktisk fået tårerne til at trille. Desværre kan jeg ikke huske præcis hvad den hedder. Noget med knust glas eller noget i den stil. Den handler i hvert fald om en pige/kvinde som blev mishandlet af sin far fra hun var helt spæd. Hun fortrænger det og det er først da hun endelig kommer til den rette behandler at hun begynder at huske. Indtil da er hun blevet smidt rundt i det psykiatriske system. Skræmmende – især når man tænker på at det er en autentisk historie. Den fik mig faktisk til at forstå at nogle går så langt som til at tage livet af sig.

 5. Jeg er altså slet ikke en, der tuder over bøger – jeg bliver rørt og berørt, men jeg kan faktisk slet ikke komme i tanke om, at jeg nogensinde har grædt eller måtte ty til at tørre en tåre bort over en bog (eller film i øvrigt)… men måske kan Monster ændre på det? En gang må jo blive den første, tænker jeg! 🙂

 6. Det er ikke utænkeligt for mig at græde når jeg læser en bog, men sidste gang jeg gjorde det var da jeg læste “En flænge i himlen” – både pga. bogen i sig selv, men også fordi det var dengang min mor var meget syg af kræft og jeg ikke vidste hvor længe hun ville være her endnu. Det var dælme ikke en god kombination at læse den bog samtidig med at have en dødsyg mor!

 7. Harry Potter and the half blood prince, slutningen af 26. kap. Det sted hvor Harry og Dumbledore kæmper sig ud af grotten:

  (Harry:) “We're nearly there… I can apparate us both back… don't worry…”
  “I'm not worried, Harry,” said Dumbledore, his voice a little stronger despite the freezing water. “I'm with you.”

  Puhhhhha, det kapitel havde åbenbart fået bygget noget op hos mig. Jeg var helt solgt 😉

  Jeg krydser fingre for monsterbogen 🙂

 8. Jeg græder ikke så nemt.. men en bog der har fået mange tårer frem er Nynnes dagbog.. men det var fordi jeg grinede så tårerne spruttede.. Elsker den bog!

 9. Jeg græder ikke over bøger… men derfor bliver jeg stadig rørt over dem. Fx Ayaan Hirsi Alis biografi “Ayaan”. Dén gjorde indtryk!

  Vh Mie K (miekrumme@hotmail.com)

 10. Åh, jeg har utrolig let til tåre, hvilket selvfølgelig betyder at der er masser af bøger der har åbnet for sluserne!
  Nogle af dem er dog følgende:
  “Looking for Alaska” af John Green gav mig en chok-agtig gråd. Jeg troede jeg havde styr på det hele, men lige pludselig knuste han mit hjerte og jeg hylede nærmest.

  Selvom jeg ikke ligefrem tudbrølede under læsningen af “Stadig Alice” af Lisa Genova, så var mine kinder konstant våde af den stille strøm af tårer, der dansede ned af mit ansigt.

  “New Moon” af Stephanie Meyer – eller måske mere præcist scenen hvor Edward forlader Bella i skoven, havde mig fanget i en hysterisk, hikkende, snottet gråd og jeg er stadig overbevist om, at mit hjerte blev mere knust en Bellas..

  Og så er der selvfølgelig “Mig før Dig” af Jojo Moyes, der simpelthen er en tårepresser uden lige.

  Jeg mener: Av mit hjerte altså! 🙁

 11. Jeg har ret let til tårer, så jeg har grædt til nogle stykker efterhånden og der er sikkert nogle, jeg har glemt. Jeg har vist flere gange måttet tørre øjnene, når jeg har læst Harry Potter, bl.a. da Dobby døde. Pindsvinets Elegance af Muriel Barbery og vist nok også The Time Traveler's Wife af Audrey Niffenegger krævede også nogle tårer.

 12. Jeg har aldrig grædt til en bog. Men da jeg læste Djævlens Lærling af Kenneth Bøgh Andersen kom jeg til et sted i bogen hvor jeg kunne mærke at mit hjerte blev knust, ved ikke helt hvordan jeg skal forklare det, det er nok det nærmest jeg kommer på at græde til en bog.
  jenniferolsen12 @ gmail.com

 13. Jeg har nok stadig en teeanger gemt i maven, for jeg græd faktisk da jeg læste Twilight bøgerne 😉

  //Bobber
  Mrsspeechless (a) jubii.dk

 14. Pingback: Monster-vinder | Den Lille Bogblog

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *