Vind to julebøger

julebogerDet er efterhånden længe siden, jeg sidst har haft en konkurrence her på bloggen, så nu må det være på tide igen!

Vil du gerne vinde disse to smukke julebøger, så smid en kommentar til dette indlæg, hvor du svarer på spørgsmålet: “Hvad er din yndlings-julesmåkage?”. Husk også at skrive din e-mail-adresse, så jeg kan kontakte dig, hvis du vinder.

Og apropos julesmåkager – savner du inspiration til julebagningen, så tjek mit indlæg med opskrifter på julesmåkager (både danske og udenlandske).

Konkurrencen er slut! 

21 thoughts on “Vind to julebøger

 1. Sikke nogle fine julebøger! Dem ville jeg elske at vinde – og læse imens jeg guffer jødekager i mig – det er nemlig min yndlings jule-småkage 🙂

  gittetofte(at)gmail(dot)com

 2. Min ynglingsjulekage er vaniliekranse. For det første smager de super godt, og for det andet er det den enste julekage man ikke kan bage på egen hånd, ihvertfald ikke hvis man vil bruge en maskine, en til at dreje rundt og en til at tage imod. Så man kan godt sige det er en socialkage 😀

  Mariefeddersen@gmail.com

 3. Det er sådan en fin serie af julebøger. Jeg ejer to af dem, men ikke de to, du viser her 🙂 Jeg tror, at min yndlings-julesmåkage er brunkager. Jeg er vild med, når de er super tynde og knasende. De er dog skarpt efterfulgt af jødekager, men kun hvis de er bagt godt og med masser af kanel 🙂

  sidselbuchodgaard@gmail.com

 4. Brunkager, fars smørbagte brunkager!
  Det er skønt at arbejde i bageriet, fri adgang til fars smørbagte brunkager ( og plus 2-3 kg på vægten, men det lader vi som om ikke sker ssssh)

 5. Der er slet ingen tvivl! Brunkager er de bedste julekager. Men jeg må indrømme at marcipanspecier altså sniger sig ind fra sidelinjen – jeg er dog i tvivl om det egentlig er en julekage?

 6. Det må være jødekager skarpt efterfulgt af vaniljekranse! Glæder mig til at sluge bøger og småkager til jul:)

 7. ihh nogle fine bøger 🙂
  Min yndlings julesmåkage er jødekager – der skal bare helst ikke være mandler på. Ellers er det nogle med hindbærsyltetøj som vi i mange år bagte på vores store julesmåkagebagedag.

 8. Dejlige julebøger, dem har jeg haft kig på siden sidste jul 🙂

  Jeg ved faktisk ikke hvad mine yndlings julesmåkager hedder. Det er sådan nogle skrøbelige karamel-agtige kræmmerhus, hvor den ene ende er dyppet i chokolade, som vi altid får hos min mands moster. De smager tossegodt, men er dog så søde, at der ikke skal ret mange til før,det bliver for meget.

  bnbach@mail.dk

 9. Jeg kan bedst lide brun-kager og helst dem som min mor lavede da jeg var barn

  Hvor vil jeg dog gerne vinde de fine bøger

 10. Sikke nogen fine bøger! Dem ville jeg elske at læse mens jeg spiste mine yndlingssmåkager – vaniljekranse uden krans; dvs vaniljekranse som er formet som små kugler, så de er sprøde udenpå og seje indeni 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *